Terve!

Nämä sivut on tehty kertomaan VVBK:n taloudellisesta tilanteesta mahdollisimman ajankohtaisesti.
Tavoitteena on pitää kirjaa tuloista ja menoista tarkasti, jolloin kaikki tietää missä mennään.
Ok, käsitellään täällä vahän kaikkea muutakin ihan tarpeen mukaan. Esim. seuraavat tapahtumat ja tilastoja.

Asiaa KORONASTA

Kevät 2020 on taputeltu, syksyllä jatketaan

Talousasiat tarkistan kesäkuussa ja ilmoittelen maksuista ja/tai mahdollisista palautuksista

Pelaajat ja vieraskirja poistettu

Poistin pelaajat- ja vieraskirjaosiot sivuilta turhina

Asiaa maksuista

Kuka maksaa ja mitä syksystä 2015?

Käytännössä kaikki maksaa joko 100e koko kaudesta, 60e 10 kerrasta (sen yli meneviltä 5e/kerta) tai sitten yksittäin 6.5e per kerta. Toivottavasti mahdollisimman moni maksaa tuon 100e. Kecätkausi 2015 maksaa 1495e (65e per kerta) ja jos kaikki lupautuneet maksavat tuon 100e niin saamme budjetin kasaan. On kuitenkin sovittu aikaisempina vuosina, että maalivahdit ja "junnarit" eivät maksa vuoroista. Eli Vesku, Matti, Mikko, Danny, Aleksi, Pete ja Joonas. Näin on menty aikaisemmin ja jos tästä tavasta halutaan poiketa, niin sana on vapaa. Tämä käytäntö on mahdollistanut sen, että pelaajia on lähes aina tarpeeksi ja molemmilla maaleilla on muu kuin puu-ukko seisomassa.

Asiaa aikaisemmista maksuista

Missä mennään?

Pasi on hoidellut raha-asioita edelliset vuosikymmenet. Nyt on minun vuoro kantaa tämä vastuu. Pasi teki tilinpäätöksen edellisiltä vuosilta ja maksoin hänelle alijäämän. Nyt alijäämää ei enää ole. Olemme neljästä viiteensataa euroa plussalla.

Asiaa näistä www-sivuista

Rakuunat.fi?

Juu, niin se vaan on. Tämä on minun omistama domain kun Rakuunoiden laskujen maksutapa oli sanotaanko joustava maksajan eduksi. Nyt tämä on vapaa kaikkeen minua lähellä olevaan toimintaan. Rakuunat on kuopattu ja se siitä. Täällä on tilaa pitää tämän ja tulevien kausien sivut, joiden tarkoitus on siis selkeästi ja helposti kertoa missä mennään nyt ja tulevaisuudessa.